Luxe Wintersport Vakantie Boeken

Zoeken
Aanbevolen
Bestemmingen

Luxe wintersport vakantie

Als de zomer vakantie net is afgelopen begint het bij ons al weer te kriebelen, gaan we nog een luxe stedentrip of een zonnige bestemming met de herfst vakantie? En uiteraard gaan wij ons weer verdiepen in onze volgende luxe ski vakantie.

Catered Chalet

Bent u van plan om met een groep kennissen, familie of vrienden op wintersport te gaan en wilt u graag de gezelligheid van 1 groot chalet zonder de beslommeringen van het dagelijkse leven. Bekijk dan eens ons aanbod catered chalets. Deze prachtige luxe chalets staan vaak aan de piste (in Frankrijk) of op gunstige ligging. U kunt zelf genieten van een onbezorgde en ontspannen vakantie terwijl uw persoonlijke kok zorgt voor het ontbijt, de koffie en cake (rond 16.00 uur) en uiteraard voor een heerlijk diner. Ook wordt alles na afloop weer voor u afgewassen en opgeruimd. Bovendien hebben veel chalets extra luxe opties zoals jacuzzi's, sauna's en andere faciliteiten.

Bekijk hier meer dan 50 catered chalets voor kleine en grote groepen....

Luxe Wellness hotels

Wat is er nu lekkerder dan na een dagje ski pret terug te komen in uw hotel en aan te schuiven voor de namiddag snack (een heerlijke kaas plank en cake met thee of een wijntje). Daarna rustig ontspannen in de wellness van uw wintersport hotel en aansluitend en smakelijk vijf gangen diner, op deze manier combineert u het actieve met het aangename. Wij hebben een mooi aanbod luxe wellness hotels voor u verzameld waarna u nooit meer iets anders wilt.

Bekijk hier alle Wellness wintersport hotels in Oostenrijk....

Bekijk hier alle Wellness wintersport hotels in Frankrijk....

Club Med luxe wintersport resorts

De wintersport accommodaties van Club Med zijn stuk voor stuk pareltjes, waar u zorgeloos kunt genieten van een onbezorgde ski vakantie. Van het ontbijt tot het diner en van de skiles tot het avond entertainment of kinderopvang alles is mogelijk en geheel verzorgd. Herenigen dat u nog hoeft te doen is genieten van uwen redende vakantie.

Bekijk hier alle Club Med wintersport vakanties....

Daily Dream Deal

© 2020 Vakantiescript | Luxe Wintersport Vakantie Boeken | Met trots gemaakt door: Vakantie-script.nl